Second opinion

Home / Second opinion

Rechtshulp aanvraagformulier (kort)

Slachtoffer.nl helpt slachtoffers met gratis rechtshulp en ondersteuning bij het indienen van een schadevergoeding.

Uiterlijk de volgende werkdag zal er telefonisch contact met u worden opgenomen door een letselschade advocaat (meestal dezelfde dag nog).

Als u meer informatie vooraf wilt doorgeven over uw zaak, dan kunt u gebruik maken van ons uitgebreide hulpaanvraagformulier (klik hier).

Zelf bellen kan natuurlijk ook: 0800-6334286 (gratis).

Als u het gevoel hebt dat uw schadevergoedingszaak niet goed in behandeling is genomen of afgewikkeld wordt door uw huidige letselschadespecialist, dan is het mogelijk om een "second opinion" uit te laten voeren.

Een "second opinion" houdt in dat een ander letselschadebureau geheel vrijblijvend uw schadedossier nog eens tegen het licht houdt.

Als er fouten zijn gemaakt of als er mogelijkheden zijn om meer uit uw zaak te halen, dan zult u de mogelijkheid aangeboden krijgen om uw zaak door een ander letselschadebureau verder uit te laten werken.

Er zijn geen kosten verbonden aan het laten uitvoeren van een "second-opinion". Als de aansprakelijkheid door de tegenpartij is erkend zijn er ook geen kosten verbonden als u besluit om over te stappen naar een andere letselschadespecialist.