Dode hoeken zijn die ruimtes rond een voertuig die de chauffeur vanuit het voertuig niet kan waarnemen. Ze worden ook wel blinde hoeken genoemd. Het voorkomen van de dode hoek kan tot gevaarlijke verkeerssituaties leiden.

Als u slachtoffer bent geworden van een dodehoek-ongeval dan kunt u schadevergoeding eisen. Vul hiervoor onderstaand aanvraagformulier in zodat u weet waar u aan toe bent. Gratis bellen kan ook: 0800-6334286 .

Hulpaanvraag verkeersongeval

Bel ons gratis nummer 0800-6334286 zodat u vanaf vandaag gratis wordt bijgestaan door een advocaat. U voorkomt dan ook dat uw rechten (door niet tijdig de juiste juridische stappen te ondernemen) komen te vervallen.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onderstaand hulpaanvraagformulier. Uiterlijk de volgende werkdag zal er telefonisch contact met u opgenomen worden door een letselschade advocaat (meestal dezelfde dag nog).

Een verkeersongeval kan grote gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Lichamelijke klachten als een whiplash, rugklachten of andere vormen van (blijvend) letsel kunnen het gevolg zijn.

Om aansprakelijkheid vast te kunnen stellen is het van belang om direct informatie te hebben over de vraag wie schuld heeft aan het verkeersongeval. Als hierover geen discussie bestaat kan veelal een beroep worden gedaan op particuliere verzekeraars (WA-verzekering). In sommige gevallen kunt u een beroep doen op het Waarborgfonds Motorvoertuigen.

Slachtoffers van een verkeersongeval kunnen niet zonder deskundige hulp bij de afwikkeling van hun (letsel-) schade. Het is raadzaam hiervoor een deskundige en ervaren letselschadejurist in te schakelen die is gespecialiseerd in het vaststellen van uw schadeposten en in het onderhandelen met schadeverzekeraars.