Als u slachtoffer geworden bent van een ongeval dan kunt u schadevergoeding eisen. Vul hiervoor onderstaand aanvraagformulier in zodat u weet waar u aan toe bent. Gratis bellen kan ook: 0800-6334286 .

Een verkeersongeval kan grote gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Lichamelijke klachten als een whiplash, rugklachten of andere vormen van (blijvend) letsel kunnen het gevolg zijn.

Om aansprakelijkheid vast te kunnen stellen is het van belang om direct informatie te hebben over de vraag wie schuld heeft aan het verkeersongeval. Als hierover geen discussie bestaat kan veelal een beroep worden gedaan op particuliere verzekeraars (WA-verzekering). In sommige gevallen kunt u een beroep doen op het Waarborgfonds Motorvoertuigen.

Slachtoffers van een verkeersongeval kunnen niet zonder deskundige hulp bij de afwikkeling van hun (letsel-) schade. Het is raadzaam hiervoor een deskundige en ervaren letselschadejurist in te schakelen die is gespecialiseerd in het vaststellen van uw schadeposten en in het onderhandelen met schadeverzekeraars.Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/slachtoffer.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gravityview/includes/widgets/search-widget/class-search-widget.php on line 1531

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/slachtoffer.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gravityview/includes/widgets/search-widget/class-search-widget.php on line 1535
Uitspraak rechterSamenvattingSchadevergoeding

No entries match your request.

Uitspraak rechterSamenvattingSchadevergoeding