Smaad

Bent u slachtoffer van een valse beschuldiging?

Smaad is het zwartmaken van een ander door deze in het openbaar van feiten te beschuldigen waaraan hij of zij zich schuldig zou hebben gemaakt, zonder dat wordt gehandeld uit noodzakelijke verdediging of dat te goeder trouw kon worden aangenomen dat deze feiten waar zijn en dat het algemeen belang vereiste dat de feiten naar buiten werden gebracht. Het doel is het ruïneren van de reputatie van het slachtoffer.

o4Slachtoffer.nl helpt slachtoffers gratis bij het indienen van een schadevergoeding na een valse beschuldiging. Slachtoffer.nl zorgt altijd voor de juiste letselschadespecialist voor het beste resultaat. Vul hiervoor onderstaand aanvraagformulier vrijblijvend in zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Voorbeeldzaken:

SchadevergoedingKorte omschrijvingGeslachtLeeftijd

No entries match your request.

SchadevergoedingKorte omschrijvingGeslachtLeeftijd

Rechtshulp aanvraagformulier

Bel ons gratis nummer 0800-6334286 zodat u vanaf vandaag gratis wordt bijgestaan door een advocaat. U voorkomt dan ook dat uw rechten (door niet tijdig de juiste juridische stappen te ondernemen) komen te vervallen.

Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend gebruik maken van onderstaand aanvraagformulier. Uiterlijk de volgende werkdag zal er telefonisch contact met u opgenomen worden door een letselschade advocaat (meestal dezelfde dag nog).