Advocaat

Indien u (tot 5 jaar terug) slachtoffer bent geworden van een misdrijf, ongeval of van een (arbeids)conflict, kunt u via Slachtoffer.nl gratis uw zaak door een (letselschade)advocaat laten onderzoeken om mogelijke schade (alsnog) vergoed te krijgen.

Een advocaat is een helper in juridische aangelegenheden. Een advocaat wordt ook wel raadsman of (alleen in Nederland) raadsvrouw genoemd. Die term moet niet worden verward met die van raadsheer, want dat is een rechter bij een hogere rechtbank. Een advocaat in strafzaken wordt een strafpleiter genoemd.

In tegenstelling tot een notaris, die meestal voor twee partijen werkzaam is, is de advocaat als belangenbehartiger altijd partijdig.

Rechtshulp aanvraagformulier

Bel ons gratis nummer 0800-6334286 zodat u vanaf vandaag gratis wordt bijgestaan door een advocaat. U voorkomt dan ook dat uw rechten (door niet tijdig de juiste juridische stappen te ondernemen) komen te vervallen.

Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend gebruik maken van onderstaand aanvraagformulier. Uiterlijk de volgende werkdag zal er telefonisch contact met u opgenomen worden door een letselschade advocaat (meestal dezelfde dag nog).
  • (bv verkeersongeval, bedrijfsongeval, hondenbeet, etc.)

Uitspraak rechterSoort zaak specificeringSchadevergoedingKorte omschrijvingGeslachtLeeftijd

No entries match your request.

Uitspraak rechterSoort zaak specificeringSchadevergoedingKorte omschrijvingGeslachtLeeftijd