Loondoorbetaling

Het is verstandig om bij problemen bij de uitbetaling van uw loon/salaris tijdig advies in te winnen bij een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrechterlijke zaken. Bij een eventueel ontslag zal deze advocaat altijd proberen uw ontslagvergoeding zo hoog mogelijk uit te laten vallen.

Indien u slachtoffer bent geworden van een ongeval of van een (arbeids)conflict, kunt u via Slachtoffer.nl gratis de hulp inroepen van een letselschadeadvocaat.

Na ontvangst van uw gegevens zal een advocaat telefonisch contact met u opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt aangeven wanneer u teruggebeld wilt worden.

Rechtshulp aanvraagformulier

Bel ons gratis nummer 0800-6334286 zodat u vanaf vandaag gratis wordt bijgestaan door een advocaat. U voorkomt dan ook dat uw rechten (door niet tijdig de juiste juridische stappen te ondernemen) komen te vervallen.

Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend gebruik maken van onderstaand aanvraagformulier. Uiterlijk de volgende werkdag zal er telefonisch contact met u opgenomen worden door een letselschade advocaat (meestal dezelfde dag nog).
  • (bv verkeersongeval, bedrijfsongeval, hondenbeet, etc.)

Uitspraak rechterSamenvattingSchadevergoeding

No entries match your request.

Uitspraak rechterSamenvattingSchadevergoeding