Bent u door een hond gebeten?

Slachtoffers van een hondenbeet kunnen niet zonder deskundige hulp bij de afwikkeling van hun (letsel-) schade. Onderzoek naar de aansprakelijke partij kan erg ingewikkeld zijn. Het afhandelen van een schadeclaim kost veel tijd, brengt veel emoties met zich mee en vraagt vooral een deskundige aanpak. De hulp van een letselschade specialist is daarbij van groot belang.
Slachtoffers hebben vaak recht op een door de overheid gesubsidieerde advocaat. Als u ons belt, dan hoort u direct of dit ook voor u van toepassing is. U kunt ons gratis bereiken op 0800-6334286.


Slachtoffers van een hondenbeet hebben bijna altijd recht op een schadevergoeding. De meeste hondenbezitters zijn verzekerd voor het geval dat hun hond iemand aanvalt en bijt. Zorg dat u behalve een telefoonnummer ook de adresgegevens van de eigenaar van de hond verkrijgt.

De meeste hondenbeten gebeuren tijdens het uitlaten van de hond. Als u door een hondenbeet blijvend letsel heeft, kunt u recht hebben op een vergoeding van uw materiële schade en mogelijk ook op smartengeld.