Kettingbotsing dinsdag 16 september 2014
Bron: http://nos.nl

De verzekeraars komen met een aparte regeling voor de schade van de kettingsbotsingen van gisteren op de A58 in Zeeland. Het Verbond van Verzekeraars heeft dat besloten om de gedupeerden snel te kunnen compenseren.
Bij de kettingbotsingen op de snelweg tussen Goes en Middelburg waren zeker 150 auto’s betrokken. Twee mensen kwamen om het leven en tientallen mensen raakten gewond.
Het verbond krijgt waarschijnlijk nog deze week de kentekens van betrokken auto’s van de politie en deelt die lijst vervolgens met alle verzekeraars. Die nemen zelf contact op met de verzekerden, waarna de schade wordt afgehandeld, laat het verbond weten. Het gaat daarbij zowel om materiële schade als om letselschade.

Hulpaanvraag verkeersongeval

Bel ons gratis nummer 0800-6334286 zodat u vanaf vandaag gratis wordt bijgestaan door een advocaat. U voorkomt dan ook dat uw rechten (door niet tijdig de juiste juridische stappen te ondernemen) komen te vervallen.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onderstaand hulpaanvraagformulier. Uiterlijk de volgende werkdag zal er telefonisch contact met u opgenomen worden door een letselschade advocaat (meestal dezelfde dag nog).