Kunstfouten

Indien u (tot 5 jaar terug) slachtoffer bent geworden van een medische fout of door een medische misser letsel heeft opgelopen, kunt u via Slachtoffer.nl gratis uw zaak door een (letselschade)advocaat laten onderzoeken om mogelijke schade (alsnog) vergoed te krijgen.

Het snijden in verkeerde delen van het lichaam, een verkeerde diagnose en het achterlaten van operatiemateriaal in het lichaam komt regelmatig voor. Een hoop medische fouten worden begaan in de operatiekamer. Als u door een medische fout blijvend letsel heeft, kunt u recht hebben op een vergoeding van uw materiële schade en mogelijk ook op smartengeld.

Voor het aantonen van een medische fout ligt de bewijslast bij u als patiënt. U moet duidelijk kunnen aantonen dat er medische fouten zijn gemaakt. Pijn, angst en een blijvende handicap kunnen voor u reden zijn om schadevergoeding te eisen. De pijn kan (enigszins) worden verzacht door een geldbedrag.
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/slachtoffer.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gravityview/includes/widgets/search-widget/class-search-widget.php on line 1531

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/slachtoffer.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gravityview/includes/widgets/search-widget/class-search-widget.php on line 1535
Uitspraak rechterSamenvattingSchadevergoeding

No entries match your request.

Uitspraak rechterSamenvattingSchadevergoeding